Lägenheter

ALEN 4

Köpmangatan 12, 14, Norra Hamngatan 11, 13

Mitt i centrum, denna eftertraktade fastighet
är belägen mitt i stan med utsikt över stora delar av stan. Nedanför finns Köpmangatan med många butiker. Vi har 74 lägenheter med tillgång till hiss, 12 lokaler i markplan med bl.a. Mataffär, spelbutik, fastighetsmäklare och restaurang

GRANEN 3

Norra Hamngatan 9 C, Nygatan 1, Köpmangatan 10 A

Mitt i Söderhamn med närhet till det mesta. Fastigheten har 14 lägenheter och 8 lokaler samt 37 parkeringsplatser i flerbilsgarage. Hiss och tvättstuga finns. I markplan finns bl.a. optiker, klädbutik och restaurang.

FÅRET 2

Ågatan 13 – Oxtorgsgatan 14

Centralt belägen fastighet med 13 lägenheter och 4 lokaler. Fastigheten har hiss. Tvättstuga i markplan.

SYRENEN 3 & 4 - CITYHUSET

Köpmangatan 16 – Köpmantorget 2 B

Mycket centralt läge direkt i Söderhamns city med 12 lägenheter och 10 lokaler. Samtliga lägenheter håller hög standard med helkaklade badrum, från 1 r o k – 4 r o k. Tvättstuga och förråd samt cykelparkering och garageplatser i kv. I fastigheten finns också kontors- och butikslokaler samt restaurang, hårfrisör och stans biograf.

TIGERN

Djurbergsgatan 21 – 43

Fastigheten består av 6 st huskroppar och har en vacker och välskött innergård. 25 st lägenheter i varierande storlekar, från 1 r o k – 4 r o k. Ingen lägenhet är identisk med någon annan. Ett mycket eftertraktat område i hjärtat av Söderhamn. Tvättstuga finns i annex- byggnad, p-platser med motorvärmare finns att hyra.

HÄSTEN 7

Brädgårdsgatan 23, Växelgatan 5, Västra parkgatan 2

Mycket bra belägenhet i Söderhamn, med lägenheter och lokaler i markplan.

SKOMAKAREN 4

Norralagatan 6

Centralt beläget i Söderhamn med 4 våningar bestående av  12 stycken lägenheter med 1’or och 3’or. Fastigheten har hiss och det finns parkeringsplatser med motorvärmare på innergården. Förråd och tvättstuga i källaren, hiss går hela vägen ner.

SKOMAKAREN 6 & 9

Kungsgatan 26-28

Centralt beläget hus i Söderhamn med 3 våningar bestående av 28 lägenheter mestadels 2’or och 3’or. Fastigheten har hiss och en innegård med trädgård och 15 parkeringsplatser med motorvärmare.

SKOMAKAREN 7

Kaptensgatan 5

Centralt beläget hus med fyra lägenheter, en 1 r o k på 33m2, en 3 r o k på 88m2. Övre plan består av två stycken 2 r o k på 59m2, i källaren finns tvättstuga, parkering på innergården.

GJUTAREN 1

Norralagatan 2 – Köpmangatan 24

Centralt beläget i Söderhamn, bestående av  1 lokal och 27 stycken lägenheter från 1,5 r o k till 4 r o k. Fastigheterna har hiss och 11 parkeringsplatser med motorvärmare.

JÄRPEN 6

Oxtorget 1 A-C

Centralt belägen fastighet med 14 lägenheter och 5 lokaler på markplan med bland annat hårfrisör, hudvårdssalong och kiosk. Garage finns i källarplan. Det finns även carportar.

MÅRDEN 5

Apoteksgatan 2 – Källgatan 2

Mitt i centrum, 18 lägenheter och 4 lokaler med hiss och företagslokaler i markplan. Parkeringsplatser med motorvärmare. Tvättstuga i källarplan.

EJDERN 2

Götgatan 3

Belägen i Söderhamns västra stadsdel, gångavstånd till centrum. Lugnt läge. 10 lägenheter 1-3 rok. Parkeringsplats med motorvärmare finns att hyra på gården. Tvättstuga i kv.